Ainulaadsed kodulehed

Kodulehtede Arendamine

Meie veebiarendusteenused keskenduvad ainulaadsete veebisaitide loomisele, mis eristavad teid konkurentidest.
Küsi rohkem infot

Lennukool

Meie loodud lennukooli veebisait on näide meie pühendumisest rafineeritud disainile ja veatule funktsionaalsusele ning seda peetakse üheks meie silmapaistvamaks disainisaavutuseks.
Tutvu selle projektiga

Taipoks.ee

Eesti juhtiv taipoksi klubi on nüüd esindatud kaasahaarava ja silmapaistva veebisaidiga, mille meie meeskond on pühendunult loonud. Uus veebisait, millel on silmapaistvad videolahendused, vastab klubi ootustele, pakkudes põnevat ja ligitõmbavat disaini.
Tutvu selle projektiga

Õlletehas

Oleme õlleettevõtte jaoks loonud veebisaidi, mis tutvustab rafineeritud disaini ja sujuvat reageerimisvõimet. See projekt paistab silma kui üks meie parimaid disainisaavutusi

Tutvu selle projektiga

Meie kompetentsid veebiarenduses

Oma veebiarenduse oskustega suudame pakkuda veebilehti, mis vastavad meie klientide ainulaadsetele vajadustele.
Kohandatav disain
Meie veebiarendusteenused keskenduvad kohandatud disainiga veebisaitide loomisele, mis vastavad iga kliendi ainulaadsetele vajadustele.
Skaleeritava disaini loomine
Tagame, et kõik meie loodud veebisaidid on optimeeritud vaatamiseks kõigis seadmetes, sealhulgas nutitelefonides ja tahvelarvutites.
Kasutajasõbralik liides
Meie veebiarendus pakub kasutajasõbralikku liidest, mis rõhutab intuitiivset disaini, lihtsat navigeerimist ja visuaalset atraktiivsust.
Otsingumootori optimeerimine (SEO)
Töötame veebilehe sisu ja kujunduse optimeerimise nimel, et saavutada parem positsioon otsingumootorite tulemustes ja suurendada nähtavust.
Sisuhaldussüsteemid (CMS)
Kasutades CMS-i platvorme, nagu WordPress, Webflow või Shopify, tagame, et kliendid saavad hõlpsalt hallata veebisaidi sisu ja värskendusi.
E-kaubanduse võimalused
Oleme spetsialiseerunud e-kaubanduse veebisaitide loomisele, integreerides makse süsteeme ja muid asjakohaseid funktsioone.
Tugev turvalisus
Veebisaitide kaitsmiseks häkkimise ja pahavara eest rakendame regulaarseid värskendusi ja turvafunktsioone, mis tagavad kõigi meie loodud veebisaitide turvalisuse.
Skaleeritavus
Ehitame veebisaite mastaapsust silmas pidades, võimaldades klientidel aja jooksul vajadusel lisada uusi funktsioone
crossmenu